Könnyebb változókor méhpempővel » Méhpempő kúra menopauza alatt

A menopauza bekövetkezte után a petefészek már nem termel havi rendszerességgel petesejtet, ezért a szervezetben erősen lecsökken az ösztrogénszint, minek következtében a menstruáció először rendszertelenné válik, majd pedig teljesen el is marad.

Ezen kívül számos igen kellemetlen tünet is jelentkezik változókorban, így többek között hüvelyszárazság, hőhullámok, erős fejfájás és kimerültség is kialakulhat, de a csontritkulás veszélyének növekedésével is számolni kell.Méhpemő kúra

A Méhpempő természetesen segít

A Tiszta Méhpempő a természet azon ajándéka számunkra, mely képes rávenni a szervezetet a hiányzó ösztrogén termelésére. Ezzel pedig nagymértékben tudja csökkenteni a változókorban jelentkező tüneteket, sőt, akár teljesen meg is szüntetheti őket. Olyan kincs tehát a Méhpempő, mely jelentős mértékben javíthatja a változókorba lépő nők életminőségét.

Éppen ezért manapság egyre több középkorú hölgy fedezi fel a Méhpempő egyedülálló hatásait, melyek segítségével hatékonyan enyhíthetik a változókori tünetegyüttest.

Mivel a Méhpempő természetes növényi hormonokat tartalmaz, így nem kell semmiféle káros mellékhatástól sem tartani. Ezek a természetes hormonok gyengéden, ám mégis eredményesen fejtik ki hatásaikat a női szervezetben.

A menopauza késleltethető

A változókor előbb-utóbb minden nőt utolér, hiszen ez egy teljesen természetes folyamat. Azonban tehetünk annak érdekében, hogy minél inkább kitoljuk a klimax bekövetkeztét, így pedig a kellemetlen tünetek megjelenését is.

A Tiszta Méhpempő egyedülálló hormonális kiegyensúlyozó hatásai által képes késleltetni a menopauza bekövetkeztének időpontját.

Az úgynevezett premenopauza a legtöbb hölgy esetében 2-3 évig tartó időszak, de ritkábban akár 8 év hosszúságú is lehet. Ekkor a menstruáció rendszertelenné válik, ki-ki maradozik, illetve egyesek esetében súlygyarapodás is megfigyelhető. Továbbá a lelkivilág is labilisabbá válhat ilyenkor.

A menopauza bekövetkeztekor a menstruáció teljesen elmarad a minimálisra lecsökkent ösztrogénszintnek köszönhetően. Ez több kellemetlen és egészségre is veszélyes tünetet von maga után, ezért mindenképpen érdemes a lehetőségeinkhez mérten késleltetni a változókor bekövetkeztét.

A Tiszta Méhpempő éppen ebben segít nekünk, hiszen kivételes összetételének köszönhetően képes a csökkenő ösztrogénszintet pótolni a szervezetben, ráadásul teljesen természetesen és gyengéden fejti ki eme páratlan hatásait.

A Méhpempővel könnyebb a változókor

A menopauza bár természetes és elkerülhetetlen jelenség, de való igaz, hogy számos kellemetlenséggel jár együtt. Hiszen a hőhullámok, a hüvelyszárazság vagy éppen a libidó csökkenése nem csak testileg, hanem lelkileg is megviselik az érett női szervezetet.

A esetleges szívritmus-és keringési zavarok vagy éppen a csontritkulás pedig valóban komoly fenyegető tényezők a nők egészségére nézve.

E poszt-klimaxos tüneteket enyhíti, sőt, meg is szüntetheti a Tiszta Méhpempő, melyet egy 2004-ben Szófiában a Nőgyógyászati Klinikán végzett vizsgálat is megerősített, amelyben 3 hónapos méhpempő kúrát alkalmaztak.

Tehát a Tiszta Méhpempő természetes növényi hormonjainak segítségével  felléphetünk a változókori csontritkulás ellen, s így elejét vehetjük az akár roppant súlyos következményekkel járó csonttöréseknek, sérüléseknek is.

A Méhpempő az ösztrogén termelésének fokozásával jelentősen enyhítheti a változókori hőhullámokat, a hüvelyszárazságot, az alvászavarokat, a keringési rendellenességeket, a rendszeres fejfájást, a fokozott verítékezést és a súlygyarapodás mértékét is visszaszorítja.

De nem csupán e kellemetlen testi tünetek mérsékelhetők, szüntethetők meg a Tiszta Méhpempő által, ugyanis a változókori lelki problshutterstock_176368100émák szintén az ösztrogén hiányából fakadnak. Éppen ezért a Méhpempő segíthet elkerülni a gyakori hangulatingadozásokat, a nyomott hangulatot, a fokozott ingerlékenységet, a szorongásos tüneteket, de a szexuális vágy csökkenését is elkerülhetjük általa.

Rendkívül fontos azonban hangsúlyozni, hogy mindezekre a csodás és természetes hatásokra csak és kizárólag a Tiszta Méhpempő képes, mely semmiféle kémiai vagy egyéb kezelésen nem esik át, így teljes mértékben megőrzi a Méhpempő értékes és egyedülálló hatóanyag-összetételét.

A bármilyen módon tartósított, esetleg szárított méhpempő már közel sem tartalmaz annyi hatóanyagot, mint a Tiszta Méhpempő, így nem is várhatunk tőle hasonló eredményeket. Ezért mindenképpen csak Tiszta Méhpempőt vásároljon, mert csupán ez a természetes anyag képes valóban enyhíteni, vagy akár meg is szüntetni a változókori kellemetlen tüneteket.

Méhpempő kúrák változókorban

Csontritkulás esetén a Tiszta Méhpempő serkenti a petefészek működését, ezáltal fokozza az ösztrogén hormon termelését, aminek köszönhetően hatékonyan száll szembe a csontállomány vesztésével. 

Csontritkulás esetén, vagy annak megelőzése céljából ezért ajánlott évente kétszer egy 7-8 hetes Tiszta Méhpempő kúrát tartani, napi 1 grammos adagolással.

A jellegzetes változókori tünetek enyhítése, megszüntetése céljából 90 napos kúra ajánlható, napi 0.5-1 grammos adagolással.

Ezt a kúrát alkalmazták 2004-ben a már említett szófiai Nőgyógyászati Klinikán végzett kutatás során, melyben 55 klimaxos hölgy vett részt. A kúra rendkívül eredményesnek bizonyult, ugyanis a poszt-klimaxos tünetek, mint például a csontritkulás, a keringési-és szívritmus zavarok vagy akár a fokozott szőrnövekedés a legtöbb esetben teljesen megszűntek a Tiszta Méhpempő kúra hatására.